Dezvoltare eCommerce.

Comertul electronic si mobil continua sa creasca in urmatorii ani. Cu o experienta de 10 ani in dezvoltarea website-urilor ecommerce, NetInform ajuta clienti sa gaseasca si sa cumpere mai usor ce-si doresc. Magazinele online care le cream fac din vanzarile online o simplitate, usor de utilizat, acces usor la informatie si comenzi rapide.

 

Desing responsive– Flexibil pentru orice device

  • Realizant un website responsiv, ajutati 63% din cei aproape 30% romani care detin telefoane inteligente si cauta un produs sau serviciu zilnic pe Google.
  • Comertul electronic pe mobil este intr-o crestere rapida, avand o crestere zilnica a tranzactilor prin intermediul telefoanelor mobile si tablete.

Construim site-uri eCommerce folosind platformele: Magento, OpenCart, Joomla si WordPress, usor de administrat pentru magazinele online. Platformele pe care lucram sunt open source, create de developeri web si ofera oportunitati excelente de extindere.

 

best-ecommerce-platform-940x429

 

 

Mentenanta in eCommerce.

Introducerea produselor noi, banner de promovare, concepem newsletter,promovarea produselor pe alte retele, mangement,clienti,desing si caracteristici de dezvoltare. Mentenanta ajuta site-ul tau sa fie mereu proaspat si in pas cu tendintele online. NetInform are grija ca magazinul tau online sa vanda si sa fie mere pus la punct!

 

 

Ce insemna Ecommerce ?

eCommerce inseamna o afacere de comert electronic. In ultimul timp internetul s-a transformat intr-un loc pentru afaceri de vanzare si cumparare in intreaga lume. Acest lucruri vin cu acest concept de e-commerce, putand fiecare sa comercializeze produse pe diferite platforme. Important pentru vanzator sunt datele din spatiul digital care exercita o putere tot mai mare de influenta asupra deciziei de cumparare a unui utilizator.