Mobile!In ultima vreme lumea vorbeste despre responsive web desing, asa ca el trebuie gandit responsive de la inceput.

responsive-website-design

 

Website-uri flexibile, care isi modifica desing-ul in functie de rezolutia dispozitivului. Imaginea companiei tale pe internet reprezinta site-ul tau. Punem la dispozitie experienta noastra pentru realizarea unui website ce va creste numarul de vizitatori si numarul de clienti. Marile companii au nevoie sa adapteze strategie de promovare a produselor si serviciilor la noile tendinte mobile, website-ul si aplicatiile astfel sa profite cat mai mult de o interactiune cu consumatorii. Netinform ofera clientilor ceea ce au intr-adevar nevoie, fie ca este vorba de un site ”friendly” sau unul optimizat pentru diferite rezolutii de mobil.

Varianta mobil pentru un site este foarte esentiala in marketing-ul online, cum ar fi: aplicatii pentru mobile, notificari de text, tranzactii, livrare pentru ofertele promotionale, maparea produselor din magazinele dumneavoastra.

 

 

 

 

 

Ce inseamna Desing Responsive ?

 

Website-ul este responsive daca poate sa-si adapteze desing-ul paginilor in functie de mediul de vizionare (Desktop, laptop, tableta, telefon)  fara a suferi degradari, astfel oferindule clientilor o experienta placuta de navigare.
Pe ce se bazeaza Desingul Responsive:

  • Griduri fluide, luand in considerare o paleta larga de rezolutii in functie de rezolutia dispozitivului
  • Media queries
  • Imaginile flexibile, care isi pot modifica dimensiunile in functie de grid.

Beneficiile unui website pentru mobil

Web mobil inseamna afinitate pentru diferite platforme. Acest lucru favorizeaza bugetele pentru dezvoltare de multiple platforme de mobie. Avansul tehnologiei web potenteaza avantajele in folosirea internetului pe mobil.

 

 

1 Comentariu

Comentariile au fost scoase