AdWords & Paid Media

Adwords este un produs Google care iti ofera posibilitatea de a publica anunturi platite direct persoanelor care cauta anumite produsele sau serviciile tale. Aceste reclame Adwords pot fi reclame tip text sau reclame tip banner care apar pe site-urile partenere Google.

  • Anunturile AdWord poate aparea la peste 80% din utilizatori care cauta pe internet, deoarece in Romania peste 7.000.000 de utilizatori unici cauta lunar pe Google.
  • Campaniile Google AdWords iti permite sa ti legatura cu persoanele care au fost deja pe site-ul tau, ceea ce va ajuta la folosirea campanilor de Remarketing.
  • Bugetul dumneavoastra poate fi controlat! Asfel incat dumneavoastra puteti decide ce buget alocati pe zi campanilor dumneavoastra.

 

 

Cum functioneaza Adwords ?

Anunturile dumneavoastra sunt create in functie de cuvintele cheie dupa care doriti sa fiti gasit in cautarile utilizatorilor. Atunci cand un utilizator cauta un anumit cuvant sau o fraza pe Google, anunturile dumneavoastra apar in partea de sus sau dreapta a paginii.

In imaginea de mai jos se poate observa unde si cum apar anunturile dumneavoastra atunci cand un uitilizator cauta pe Google un cuvant sau expresie.

tipuri-de-anunturi-online

 

 

De ce sa alegem Google Adwords?

  • Reclamele dumneavoastra vor aparea doar atunci cand un utilizator este interesat de produsele sau servicile tale. Campania Adwords inseamna targetare serioasa, ajutand bugetul tau.
  • Incepand cu demararea campaniei de Google AdWords vei aparea in primele pozitii din pagina Google, astfel incat compania ta va aparea acolo unde persoanele sunt interesate de produsele si servicile tale!
  • 98% din utilizatorii de Internet din Romania cauta pe internet inainte de a cumpara un produs dintr-un magazin fizic sau online. Vizualizarea anunturilor dumneavoastra de catre acel client va putea schimba optiunea lui.
  • Bugetul dumneavoastra poate fi controlat! Puteti decide ce buget doriti sa alocati pe zi sau pe campanie.

 

Numele tau

Adresa ta de email

Subiect

Mesajul tau